Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ Τεχνική Ο.Ε ιδρύθηκε το έτος 1995 από τους Σκανδάλη Στέφανο Αρχιτέκτων, Πεσδεμιώτη Ιωάννη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Τζανακάκη Ιωάννη Πολιτικό Μηχανικό, δραστηριοποιούμενη στην μελέτη και την κατασκευή Δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

 

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία κατάφερε όχι μόνο να καθιερωθεί ως μία εκ των σημαντικών και πλέον σύγχρονων κατασκευαστικών εταιρειών στον δύσκολο και ανταγωνιστικό στίβο των τεχνικών εταιρειών αλλά και να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στην κατασκευή δύσκολων οικοδομοτεχνικών  έργων εισαγάγοντας καινοτόμες τεχνικές κατασκευής.

Παρά τον γιγαντισμό του τεχνικού κόσμου που είχε προκαλέσει η κατασκευαστική υπερφόρτιση των τελευταίων δεκαετιών, η ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ δεν άργησε να καθιερωθεί στον χώρο της εκτείνοντας τις δραστηριότητες της σε μία ευρύτατη κλίμακα σημαντικών έργων , σε όλη την Κρήτη.

Η τεχνογνωσία , η σοβαρή υποδομή , η σύγχρονη αντίληψη των κατασκευαστικών δεδομένων, η συνέπεια και η ποιότητα από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ενός έργου, είναι οι άξονες της συμπεριφοράς που διέπουν την πολυετή προσφορά της ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ, κέρδισαν την εμπιστοσύνη του τομέα της, δίνοντας στην εταιρεία φήμη και αναγνώριση.

Στοιχεία που σε συνδυασμό  με τον δυναμισμό των εταίρων και με δεδομένη την ικανότητα της στην κάλυψη κάθε είδους έργου, διευρύνουν σήμερα ακόμη περισσότερο τον αναπτυξιακό της ορίζοντα, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εγγύηση για τη συνεχή ανοδική πορεία της ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ στο μέλλον.

  • Ξενοδοχεία
  • Αντιπαροχές
  • Κτιριακά συγκροτήματα γραφείων & καταστημάτων
  • Πολυκατοικίες
  • Σύγχρονοι περιαστικοί οικισμοί
  • Μεμονωμένες κατοικίες
  • Ανάπτυξη ακινήτων
  • Κτιριακά συγκροτήματα κατοικιών

Πίσω

Εγγραφείτε τώρα
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟ - ΔΟΜΗ
Θεοδώρου Τζεδάκη 5
74100 Ρέθυμνο Κρήτη

πληροφορίες:info@ikodomi.com
τμήμα πωλήσεων:sales@ikodomi.com

Τηλ.: 28310 21491-3
Fax : 28310 21494
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες
Back to top