Κατασκευές & πωλήσεις

Κάνουμε πράξη τις επιθυμίες σας

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας στην όμορφη Κρήτη , εμείς μπορούμε να υλοποιήσουμε αυτή σας την  επιθυμία. Η κατασκευαστική εταιρεία ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής ιδιωτικών έργων από το 1995 είναι κατάλληλη για σας.

Η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα είτε να σας χτίσει το σπίτι που επιθυμείτε σε ένα από τα δικά της οικόπεδα , είτε να σας βοηθήσει με υπεύθυνες και επαγγελματικές  συμβουλές στην εξεύρεση του κατάλληλου οικοπέδου για σας στο οποίο αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το σπίτι που ονειρεύεστε.
 
Η γνώση και η εμπειρία των μηχανικών μας σε συνδυασμό με την χρήση σύγχρονων τεχνολογικά προϊόντων και μέσων σας εξασφαλίζει το σπίτι που επιθυμείται , σε εγγυημένη ποιότητα , λογικό χρόνο κατασκευής και σε προσιτή τιμή.

Το βραβευμένο τμήμα μελετών μας Βραβείο World Travel Awards 2014 (Leading All Suite Hotel) και Condé Nast Johansens (Most Excellent Resort Hotel for Europe and the Mediterranean 2011), άρτια στελεχωμένο σχεδιάζει για σας στα μέτρα σας, την κατοικία που ονειρεύεστε.

Με σεβασμό στη φύση και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, υλοποιούμε  την μελέτη σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης της μελέτης η εταιρεία μας σας προσφέρει για συγκεκριμένη ποιότητα κατασκευής με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, κόστος ολοκληρωμένης κατασκευής (με το κλειδί στο χέρι) , σε συγκεκριμένο χρόνο. Η ποιότητα κατασκευής θα αναφέρεται αναλυτικά σε τεχνική έκθεση η οποία θα συνοδεύει την σύμβαση.

Στο παραπάνω κόστος συμπεριλαμβάνονται:
1.    Εργασίες και υλικά κατασκευής π.χ. (εκσκαφές , σκυροδέτηση, κουφώματα κλπ).
2.    ΙΚΑ.
3.    ΦΠΑ.

Ενδεικτικά το  κόστος κατασκευής για μία κατοικία 100,00 τ.μ  με μέσης ποιότητας υλικά ανέρχεται στα 135.000 ευρω περίπου (οι τιμές αυτές αναπροσαρμόζονται για συγκρότημα κατοικιών).

Στο παραπάνω κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται:
1.    Κόστος μελέτης έργου και έκδοση άδειας κατασκευής.
2.    Τέλη σύνδεσης (νερό , ρεύμα, τηλέφωνο).

Το κόστος της μελέτης και έκδοσης αδείας για μία κατοικία 100,00 τ.μ. είναι  περίπου 8.000 ευρώ.

Η εταιρεία μας σας ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση για την πρόοδο των εργασιών του έργου με φωτογραφίες σε όλη  την διάρκεια της κατασκευής. Θα μας είναι μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήστε μαζί μας στο: sales@ikodomi.com.

Πωλείται οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο με θέα στην πόλη του Ρεθύμνου.
Πωλούνται τρία οικόπεδα άρτια και οικοδομήσιμα με καταπληκτική θέα στη θάλασσα κοντά του το κρητικό παραδοσιακό χωριό Μαριού στη νότια ακτή του Ρεθύμνου.
Πωλείται οικόπεδα άρτια και οικοδομήσιμα με καταπληκτική θέα στη θάλασσα στη βόρεια ακτή του Ρεθύμνου.

Πίσω

Εγγραφείτε τώρα
Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟ - ΔΟΜΗ
Θεοδώρου Τζεδάκη 5
74100 Ρέθυμνο Κρήτη

πληροφορίες:info@ikodomi.com
τμήμα πωλήσεων:sales@ikodomi.com

Τηλ.: 28310 21491-3
Fax : 28310 21494
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες
Back to top